Hopp til innholdet

Trafomålt tilknytningsskap

I direktekoblede målerskap er det  ikke tillatt med en større forankobling enn 80A, og det må dermed benyttes strømtrafoer som monteres nedstrøms etter målervernet. 

Vi kan skreddersy trafomålte tilknytningsskap 

Her i Elskap leverer vi trafomålte tilknytningsskap som kan benyttes for opptil 125A. Om du har behov for et trafomålt tilknytningsskap over 125A, kan vi også skreddersy løsninger med andre skapprodusenter som vi samarbeider med. For eksempel Satema.

Vi anerkjennes for vår produksjon av trafomålt tilknytningsskap, spesielt beregnet for eneboliger, rekkehus, boligblokker og flermannsboliger. Vi har alle muligheter for skreddersy vår produksjon av trafomålt tilknytningsskap nøyaktig etter dine behov.

Leveranse av trafomålt tilknytningsskap 

Våre trafomålt tilknytningsskap kommer ferdig bygd med merking for alle nettsystemer, kabelklammer, jordklemmer, merkesett, avdekkinger og målerfesteskruer. Skapet inneholder ikke måletrafoer, kabling, vern eller klemmer. Men vi skreddersyr dette i hvert enkelt tilfelle. Vi ønsker at E-verket leverer måleranlegget direkte til oss slik at vi kan montere inn dette ferdig i skapet.

For oss har kvalitet og høy service alltid vært to sentrale nøkkelord i vår produksjon. Dette har medført til at vi fra Toten har tilegnet oss gode kundeforhold i hele Norge.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss i Elskap AS for mer informasjon vedrørende trafomålt tilknytningsskap og hvordan vi kan bistå deg. Erfaringsmessig trenger vi kun noen få stikkord for å veilede deg til rett skap med rett funksjonalitet. Som for eksempel oppstrøms sikring, tverrsnitt på tilførsel og alle kabler som kobles nedstrøms.