Hopp til innholdet

Varmeelement

I dag er det for mange et ønske å kunne følge med på strømforbruket. For å kunne gjøre dette må det benyttes en power up, som kobles til tilknytningsskapet ute og kan lese av strømforbruket. Mange plasserer dette elementet rett inn i tilknytningsskapet.

Powerups i tilknytningsskapet.

Slike apparater tåler sjeldent mer enn ned til fem varmegrader før funksjonaliteten blir påvirket av temperaturen. For at en power up skal kunne fungere optimalt er det derfor viktig å sette inn et varmeelement som regulerer temperaturen inne i tilknytningsskapet. 

Våre varmeelementer 

Hos oss finner du det nødvendige varmeelementet til din jobb. Vi leverer varmeelement fra Natural. Nedenfor kan du lese om noen av spesifikasjonene til varmeelementene. 

NTL 152 varmeelement har en lav overflatetemperatur og er lett å montere ettersom det benytter Din-skinne feste. Varmeelementet er dobbeltisolert og er berøringssikkert.

NTL 403 . Felles for de ulike elementene er at de er små og kompakte. Størrelsen på varmeelementet gjør det lett å plassere selv der det i utgangspunktet er lite plass. Varmeelementene har en dynamisk oppvarming. De med vifter i apparatet forhindrer at det danner seg kondens og sørger for en jevn temperatur i tilknytningsskap med elektroniske komponenter. 

Bruk varmeelementene sammen med termostat 

Disse varmeelementene må brukes sammen med ekstern termostat. Du finner også termostater hos oss her. Det er anbefalt å benytte elektronisk termostat til varmeelementet istedenfor bimetall termostat. Dette har vi selv gjort mange tester på.