Hopp til innholdet

Tilknytningsskap

Som elektriker er det ditt ansvar å montere opp et tilknytningsskap (TKS) der  e-verkets tilførsel skal avsluttes på husvegg. Om du kun benytter deg av et standard tilknytningsskap har du bare plass til strømmåleren og det utstyret som sitter bak inne i avdekkingen og  risikerer at skapet ikke er hensiktsmessig til å håndtere strømmengder som er vanlige i norske husstander i dag. Men i våre standard tilknytningsskap er det alltid plass til en kurssikring eller 2.  

Vi leverer standard og utvidet tilknytningsskap 

Tilknytningsskap benyttes for alle installasjoner med overbelastningsvern til og med 80 A, kalt metode A. Her i Elskap leverer vi standardløsninger i forhold til tilknytningsskap. I våre løsninger er det fullt mulig å sette inn en kurssikring for elbil-lader. Dette er ikke aktuelt for alle tilknytningsskap, men det er mulig i skapene vi leverer. Med det sagt, ønsker vi selv å ordne med dette før tilknytningsskapet skal tas til bruk. Vi leverer dermed et ferdig TKS skap slik som det skal være, istedenfor at det blir gjort ute på anlegget. 

Vi hjelper deg med tilknytningsskap 

Som tavlebygger har vi  i Elskap AS bistått el-netteiere, e-komnetteiere, elektroinstallatører, e-kominstallatører, rådgivende ingeniører elektro (RIE) og utbyggere av bolig og næringsbygg med etablering av tilknytningsskap.

Fra vårt produksjonslokale i Toten har vi bistått med mange innovative løsninger opp gjennom årene. I kombinasjon med kvalitet og service, har dette resultert i mange fornøyde oppdragsgivere rundt omkring i landet.

Du kan trygt ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan du kan finne rett tilknytningsskap.